Correo Farmacéutico atorga anualment el premi al Farmacèutic de l’Any, que té per objectiu reconèixer la tasca d’un professional que hagi destacat per la seva aportació a la farmàcia. Antoni Torres ha estat seleccionat com un dels cinc farmacèutics escollits que opten al premi.

La votació per decidir el guanyador és online, i es pot fer a través del següent enllaç fins al 3 de març. Per poder votar, cal registrar-se a Correo Farmacéutico (només suposa uns minuts i és gratuït):

Votacions Farmacèutic de l’Any

Entre els mèrits que el jurat ha valorat del president de FEFAC, segons informen des de Correo Farmacéutico (+info), destaquen les tasques i actitud, junt amb els col·legis de farmacèutics de Catalunya, en la reducció del retard en el pagament de les factures a les farmàcies. També s’han tingut en compte les iniciatives amb ONGs com Banc Farmacèutic i grups de pacients, com els malalts de lupus o càncer. Un altre dels aspectes valorats ha estat la seva implicació en el projecte d’instal·lació de desfibril·ladors a les oficines de farmàcia, i també com a farmacèutic membre de l’Associació Barcelona Salut i Espanya Salut.

El president de FEFAC se sent molt satisfet amb aquesta nominació, en considerar que valora la voluntat de la Federació per sumar esforços amb persones, equips i institucions, per al desenvolupament de la farmàcia en benefici del sector, i perquè aquesta candidatura reconeix sobretot la importància de la feina realitzada pels equips i la Junta que presideix.

La resta de candidats al premi Farmacèutic de l’Any són Baltasar Pons, María Elviro Lloréns, María José Alonso i Miguel Ángel Gastelurrutia. Podeu trobar la informació en el següent enllaç: Finalistes Farmacèutic de l’Any

Des de la primera edició d’aquest premi, els guanyadors han estat Gema Herrerías, titular de farmàcia i vocal de Dermofarmàcia del Consejo Andaluz de COF; Carmen Peña, presidenta de la Federació Internacional de Farmàcia (FIP) i Jesús Gómez, president de SEFAC.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank