El sistema sanitari de Hong Kong ocupa la primera posició del rànquing, i Singapur la segona posició dels sistemes sanitaris més eficients. Itàlia, que escala dues posiciones respecte a l’any anterior és el quart país del món amb el sistema sanitari més eficient. 

A Europa, destaca la caiguda del sistema sanitari a Regne Unit, que ha caigut deu posicions en el rànquing de salut des de l’any 2015, probablement per la votació a favor del Brexit que va tenir lloc l’any 2016, amb les despeses i eficiència del Servei Nacional de Salut, un tema clau pels votants britànics.

Els Estats Units obtenen els pitjors resultats

Els Estats Units són un dels països amb pitjors resultats, on els tractaments són costosos, tant en termes absoluts com en relació amb la mitjana d’ingressos. L’esperança de vida dels americans és de 79 anys, i va ser excedida per més de 25 països i territoris.

Xile, el millor classificat d’Amèrica Llatina l’any passat, ha caigut 23 posicions (de la 10 a la 31), molt per darrere de Mèxic i Costa Rica. El govern Xilè va gastar 28 punts bàsics més en despesa de salut en relació amb el PIB anual, i la longevitat dels ciutadans va caure més de dos anys.

Tailàndia va pujar 14 posicions, fins a la 27, per la disminució de la despesa per càpita un 40% i l’augment de l’esperança de via fins al 75,1 anys. També influeix en aquesta escalada de posicions el turisme sanitari, una de les indústries que està creixent a Tailàndia. Entre les economies a Orient Mitjà, Israel i els Emirats Àrabs Units van ocupar el primer lloc.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank