L’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) donen suport a la candidata Nuria Bosch Sagrera.

El pròxim mes de maig tindran lloc les eleccions al Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Desde l’AFB i el COFB creiem molt important continuar mantenint la representació econòmica i empresarial en benefici del nostre sector.

Conscients d’aquesta importància, l’AFB i el COFB treballarem conjuntament per donar suport a la candidata Núria Bosch Sagrera, actual vicepresidenta del COFB i titular d’oficina de farmàcia a Barcelona, perquè representi el sector de farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de la demarcació de Barcelona que comprèn Barcelona ciutat i tota la província, excepte Manresa, Terrassa i Sabadell.

Com a titulars d’oficina de farmàcia us demanem la vostra participació en les votacions per obtenir el màxim nombre de vots i aconseguir així mantenir la nostra representació en el Ple de la Cambra, enfront d’altres sectors que competeixen pel mateix lloc.

Us recordem que formar part del Ple de la Cambra de Comerç durant els darrers anys, ens ha permès aconseguir una col·laboració econòmica important dedicada principalment a la formació, però sobretot en l’àmbit empresarial i polític ha ajudat també a fer sentir la nostra opinió i participar en fòrums econòmics defensant el nostre model de professió. Aquest suport el vam notar especialment durant tot el temps que les farmàcies vàrem patir els endarreriments del CatSalut en l’abonament de les nostres factures. També cal destacar els estudis publicats sobre el sector del medicament a Catalunya o el que es va fer amb la FEFAC sobre “Serveis d’Urgència de les Farmàcies de la Província de Barcelona: Aportació sanitària i econòmica”.

Estar en la Cambra, també ha permès tenir representants en Comissions Consultives d’aquest organisme i en les Delegacions del Baix Llobregat i el Garraf, on han vetllat pels nostres interessos en els temes que hi pertoquen en aquest territori.

En aquestes eleccions s’utilitzarà per primer cop la modalitat de vot amb signatura electrònica. Aquesta nova via de participació és especialment important en el sector de les farmàcies comunitàries, ja que per nosaltres és una eina diària ben coneguda en el procés de dispensació de les receptes dels nostres pacients.

Des de l’AFB i el COFB us animem a votar a la nostra candidata.

Pròximament us anirem informant de tot el procés electoral i de com s’haurà de realitzar la votació amb aquesta nova modalitat electrònica.

Carta de l’AFB i el COFB als titulars de farmàcia 

Notícies relacionades: Eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank