El 85% dels farmacèutics alemanys es mostra satisfet amb el Fons de Servei Nocturn i d’Emergència (NNF) de l’Associació de Farmacèutics Alemanys, però més de la meitat dels farmacèutics volen cobrar més pels serveis nocturns i d’emergència. Són les dades de l’actual índex econòmic de la farmàcia (Apokix), una enquesta realitzada mensualment per l’Institut d’Investigació de Comerç (IFH).

Cada farmàcia va realitzar cinc serveis nocturns i d’emergència l’any passat, proporcionant medicaments a 49 pacients. El Fons de Servei Nocturn i d’Emergència (NNF) de l’Associació de Farmacèutics Alemanys garanteix que les farmàcies alemanyes rebin subsidis pels seus serveis nocturns i d’emergència.

Segons l’enquesta realitzada, el 61% dels 200 titulars de farmàcia enquestats es queixa de la quantitat rebuda i manifesta que és insuficient. La proposta del Ministre de Salut, Jens Spahn (CDU) per augmentar la quantitat rebuda per les farmàcies, finançant el Fons de Serveis Nocturn i d’Emergència (NNF), compta amb l’aprovació de nou dels 10 participants d’Apokix.

Tot i les crítiques emeses, els farmacèutics enquestats estan d’acord en la rellevància del NNF. El 85% dels gerents de farmàcies opinen que és un suport necessari per a les farmàcies en regions rurals, estructuralment dèbils, i que ajuda a enfortir les farmàcies. Els farmacèutics estan particularment satisfets amb els aspectes organitzatius del NNF. Els farmacèutics opinen que el registre de dades és impecable i que la gran majoria reconeix que l’esforç burocràtic és mínim.

No has rebut aquesta notícia per e-mail? Subscriu-te a la newsletter diària de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank