“La pandèmia ha accentuat el rol com a sanitaris dels farmacèutics”

El diari La Mañana de Lleida va publicar el 24 d’abril una entrevista a Ramon Anadón, president de l’AFELL i vicepresident de la FEFAC.

Ramon Anadón va explicar què ha passat amb la farmàcia de Lleida durant els dos anys de pandèmia, així com l’evolució de la Covid-19 al sector.

El president de l’AFELL va recordar la implicació dels professionals sanitaris de les farmàcies amb el Departament de Salut, oferint col·laboració i fent propostes de millora.

Anadón també valora en aquesta entrevista la recent retirada de les mascaretes en espais interiors. Sobre aquest aspecte destaca que cal continuar portant la mascareta en centres sanitaris residències i centres de dia i també dins de les farmàcies.

Noves modalitats d’atenció

La crisi sanitària ha fet encara més evident la necessitat de desenvolupar noves modalitats d’atenció domiciliària des de la farmàcia comunitària, especialment en el cas de persones de risc i pacients crònics vulnerables, segons recorda el president de l’AFELL.

Al final de l’entrevista, Ramon Anadón recorda als farmacèutics de Lleida quin és el paper de l’empresarial i la importància de ser soci. L’AFELL a Lleida és l’entitat que representa en exclusiva els interessos dels titulars de farmàcies, i existeix des de l’any 1981. L’any 1990 es va unir amb la resta d’associacions provincials sota el paraigua de la FEFAC.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank