Correo Farmacéutico publica avui nous detalls sobre l’operació Convector, de distribució il·legal de medicaments, que ha provocat la imputació de prop d’un centenar de persones. El jutge de Terol que investiga des del passat octubre la trama sosté en una de les peces del sumari que la trama hauria desenvolupat accions per coaccionar i atemorir a farmacèutics que volen sortir de la xarxa.

Així mateix, “utilitzen a extoxicòmans, immigrants il·legals o nacionals, en situació d'atur i precarietat laboral, per aconseguir els seus objectius que no són altres que acabar amb el sistema espanyol que impedeix el lucre desmesurat o desmesurat dins del sistema farmacèutic”, segons afirma el propi text.

Al mateix temps, en les seves darreres actuacions, el jutge ha anat establint relacions entre els imputats fins al moment i entre farmàcies i magatzems implicats que revelen una trama embolicada en la qual es barregen relacions personals, familiars i comercials que fan més difícil establir les responsabilitats.

Font: Correo Farmacéutico