Amb motiu del Dia Mundial del Lupus, que es celebra avui 10 de maig, es portaran a terme una sèrie d’activitats per ajudar a divulgar la malaltia i donar suport als pacients que la pateixen.

Des de FEFAC, impulsors des de fa dos anys de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, convidem les farmàcies implicades en la mateixa a que hi participeu, i a la resta de farmàcies que encara no formeu part de la iniciativa, que també ens acompanyeu aquest vespre, entre 21 i 22 hores, a l’acte que es celebrarà a Plaça Catalunya:

Les farmàcies, amb els malalts de lupus. Dia Mundial

A la Federació empresarial, estem fortament implicats amb les accions relacionades amb aquesta jornada, i en generar una important activitat a les xarxes socials, a la qual s'estan sumant força farmacèutics d’oficina de farmàcia molt compromesos que fan una important contribució en fer visible el lupus.

L’origen d’aquesta activitat a la xarxa són diferents campanyes: #100lupus, #MuchoRuidoporelLupus i #FrenasolFrenaLupus. La primera, iniciativa de la Dra. Olga Araujo, del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, íntima col·laboradora de FEFAC arran de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, consisteix en la publicació de 100 tuits que porten enllaçada informació per donar a conèixer aquesta patologia. La campanya va aconseguir, durant els dos primers dies, l’impressionant impacte de més de 4 milions impressions a Twitter.

La iniciativa #MuchoRuidoporelLupus està impulsada per l’Associació Catalana de Lupus (@Acleg), mentre que la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ està també present a les xarxes (#FrenasolFrenaLupus i @Frenasol a Twitter i Frena Sol Frena Lupus a Facebook).

Volem agrair els farmacèutics amb molta presència a les xarxes socials que estan contribuint a fer-hi difusió: @Inmariu @Drogodependienta @ishoobudhrani @ElenaSaiz63 @farmaadicta, @elblogdepills i molts altres. I t'animem a que tu també t’hi impliquis, dins de les teves possibilitats i a través de qualsevol mitjà.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank