Inici 9 Actualitat 9 La FEFAC té ara molta més força en la defensa de les farmàcies catalanes

La FEFAC té ara molta més força en la defensa de les farmàcies catalanes

2 jul., 2024 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE

L’entrada de PIMEC al Consell Econòmic i Social és una fita històrica per a totes les pimes

En aquest document, la FEFAC detalla la recent inclusió de PIMEC el Consell Econòmic i Social (CES) i altres òrgans de representació empresarial a Espanya. Aquest fet, descrit com a “històric” per Antoni Cañete, president de PIMEC, permet que les pimes i autònoms catalans tinguin veu pròpia en el Diàleg Social espanyol.

La representació de PIMEC al CES és crucial per a les petites i mitjanes empreses, incloent-hi les farmàcies catalanes. Així, la FEFAC, com a membre de PIMEC, podrà defensar millor els interessos de les farmàcies en l’àmbit estatal. A través de PIMEC, la FEFAC influirà en polítiques i normatives que afecten el sector farmacèutic, facilitant una representació directa en el Diàleg Social espanyol.

L’article subratlla la importància d’aquesta representació per contrarestar la competència deslleial i les inequitats generades per grans empreses i plataformes online. També destaca exemples passats on la col·laboració entre PIMEC i la FEFAC ha estat crucial per resoldre problemes financers i de pagament en el sector farmacèutic català.

En conclusió, la integració de la FEFAC a PIMEC és estratègica per enfortir el model de farmàcia a Catalunya, garantint que els seus interessos siguin defensats i promoguts eficaçment en els àmbits empresarial, laboral i econòmic. La FEFAC insta a totes les farmàcies a fer-se socis per consolidar una xarxa sòlida i representativa.

“La FEFAC té ara molta més força en la defensa de les farmàcies catalanes”

Versión en castellano: “FEFAC tiene ahora mucha más fuerza en defensa de las farmacias catalanas”

0 Comments

Submit a Comment