La Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) acaba d'obrir un perfil a LinkedIn, la xarxa professional per excel·lència. Actualment LinkedIn té més de 10 milions d'usuaris a Espanya i 500 a nivell mundial.

A través del seu perfil a LinkedIn (www.linkedin.com/company/fefac/) FEFAC vol donar a conèixer la seva labor i activitat des del vessant empresarial i professional, així com desenvolupar i fiançar el seu lideratge amb els diferents agents amb els que col·labora (entitats col·legials, indústria farmacèutica, organitzacions empresarials, associacions de pacients, societats científiques, etc.).

Actualment LinkedIn és la quarta xarxa més recordada de forma espontània, segons l'Estudi Anual de les Xarxes Socials de l'Associació de Publicitat, Marketing i Comunicació Digital a España IAB Spain. El perfil d'usuari a xarxes, segons aquest informe és una persona entre 31 i 45 anys d'edat.

L'obertura d'aquest perfil a LinkedIn forma part de la nova estratègia de comunicació que l'empresarial ha posat en marxa aquest 2018. Aquesta inclou potenciar la seva presència a la xarxa, a través del perfil a LinkedIn, i també incrementant la seva activitat a Twitter (@FEFAC_farmacia).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank