L’objectiu de la jornada és oferir als empresaris l'oportunitat de conèixer de primera mà la revolució que suposa la digitalització massiva de l’economia i els negocis i la necessitat d’adaptació d’aquests davant aquest nou paradigma, garantint seguretat jurídica, protecció de drets de les persones, innovació i competitivitat.

En aquesta jornada, on es posaran en relleu els pros, els contres i el camí a recórrer en la digitalització de l’economia, hi participa el president de l’empresarial, Antoni Torres, qui explicarà la situació de la farmàcia, arran de la denúncia davant el Departament de Salut de Catalunya de l’activitat de Glovoapp, l'impacte de les plataformes digitals sobre el mercat de l'oficina de farmàcia i l'aportació del professional farmacèutic a la dispensació.

La intervenció de Torres tindrà lloc en el marc de la taula rodona “Experiències i realitats”, moderada per Lluís Viguera, gerent de l’Àrea Institucional de Pimec, on també hi participaran representants de Malt, comunitat que posa en contacte empreses i freelance; Stuart, una solució que permet a les empreses realitzar enviaments urgents; Deliveroo, que entrega directament menjar a domicili; i Bicitours, un grup d'empreses que es dedica al sector de la bicicleta dedicat al lloguer i l'organització de rutes.

Programa de la jornada

Albert Cañigueral, connector a Ouishare Barcelona, realitzarà una ponència marc sobre “La plataformització del treball: drets i necessitats”.

També tindrà lloc una conversa, “Reflexions sobre el present i el futur de les relacions laborals”, entre Aurora Sanz, advocada sòcia laboral del bufet Grant Thornton, i Sara Pose, magistrada de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Adjuntem programa complet, també disponible a la web de PIMEC, on els interessats (farmacèutics socis i no socis de FEFAC) poden fer la seva inscripció. 

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank