1. Inici
  2.  | 
  3. General
  4.  | FEFAC posa a disposició dels seus socis 1.000 entrades per assistir al Partit dels Famosos

FEFAC posa a disposició dels seus socis 1.000 entrades per assistir al Partit dels Famosos

5 des., 2014 | General, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE

Tal com us vam informar, el pròxim diumenge dia 14 de desembre tindrà lloc al Miniestadi del Barça el Partit dels Famosos, una de les principals activitats de La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a les malalties cardiovasculars.

El sector farmacèutic s’ha compromès especialment aquest any perquè sigui un èxit, gràcies a la implicació de Ferrer i de Fedefarma, que faran possible que les entrades per assistir al partit es retirin a través de les oficines de farmàcia, de manera que la població tindrà més accessibles que mai les mateixes.

 

Vols assistir gratis al Partit? Demana’ns les entrades

Per tal de donar més protagonisme al nostre col·lectiu, Ferrer i Fedefarma han cedit a FEFAC 1.000 entrades perquè des de la federació les posem a disposició de les nostres farmàcies associades, sense cap cost per a vosaltres.

Per tant, ja podeu sol·licitar-nos les entrades, a través del telèfon 93 323 24 22. Us les anirem entregant per ordre de petició, amb un màxim de 10 entrades per farmàcia, tot i que, si en necessiteu més i encara n’hi ha disponibles, uns en lliurarem més.

Per recollir-les, podeu venir a les oficines de FEFAC (C/ Casanova 84, Ent 1a, Barcelona), de 9 a 20h., a partir del pròxim dimarts dia 9 de desembre i fins al divendres dia 12, o bé, si no podeu venir, us les farem arribar a través de Fedefarma si així ens ho indiqueu. Si no veieu possible cap d’aquestes opcions, comuniqueu-nos-ho.

 

Que la presència de la farmàcia al Miniestadi sigui important!

Com ja us vam reiterar, pensem que és una oportunitat d’or per convertir aquest esdeveniment en una jornada festiva de reivindicació de la nostra professió i per fer visible a la societat la implicació de les farmàcies amb la salut de la població. Això ho assolirem amb la nostra presència i amb una sèrie d’accions que es desenvoluparan durant al Partit.

Amb la col·laboració de Fedefarma, s’informarà al públic a través de material imprès de la importància de tenir un control de la tensió arterial i es realitzarà una presa de tensió multitudinària, en la qual els farmacèutics tindrem un protagonisme fonamental. Us demanem que porteu la bata blanca i els vostres aparells per mesurar la tensió arterial, doncs, en un moment determinat, els farem servir amb les persones que assisteixin al Partit.

Al mateix temps, diversos farmacèutics, amb les seves bates blanques, prendran la tensió als protagonistes del Partit. Amb aquestes dues preses de tensió mostrarem la importància d’aquesta senzilla acció que fem diàriament les farmàcies i que permet controlar un paràmetre determinant per a la salut cardiovascular.

Per assolir-ho, et demanem el compromís de que, si retires les entrades, ens acompanyis el pròxim dia 14 al Miniestadi. No faltis! El president de FEFAC, Antoni Torres, t'ho explica a través d'aquest vídeo: Vine al Partit

El partir començarà a les 11:30 hores, i a les 11h es farà un clínic esportiu amb nens de l’entitat ACID (Associació de Cardiopaties Congènites).

Més informació sobre el Partit dels Famosos:

http:/www.farmaciafedefarma.com/cat

fundacióFCB_Partit_Famosos

0 Comments