El proper 29 d’octubre a les 13.00 hores tindrà lloc al Col·legi de Farmacèutics de Jaén la presentació del projecte “Frena el sol, frena el lupus”, de la mà de l’Asociación de Lupus de Jaén (Aluja). Aquesta associació i els pacients que hi formen part han rebut amb satisfacció aquesta iniciativa, que té com a objectiu posar a l’abast dels malalts fotoprotectors de qualitat, doncs els rajos solars són una de les principals causes d’empitjorament del lupus.

El doctor Agustín Colodro, metge internista del Complex Hospitalari de Jaén, explicarà com influeix la fotosensibilitat en la pell, i Antoni Torres, president de Fefac, pronunciarà una conferència sobre el paper de les farmàcies en la millora dels malalts, a més de presentar la campanya “Frena el sol, frena el lupus”.

541 farmàcies i un 51% de cobertura

Actualment541 farmàcies formen part d’aquest projecte, donant cobertura a més de la meitat dels pacients amb lupus d’Espanya. Per beneficiar-se, només han d’entrar en una farmàcia adherida a la campanya, ensenyar el seu DNI i el document que acredita que forma part de l’associació de pacients de la zona, i escollir un dels quatre productes de la campanya de la gamma Protextrem de Ferrer. Cada beneficiari pot accedir a dos fotoprotectors per compra i mes.

Cada dia són més les farmàcies adherides. I tu, ets farmàcia i Vols adherir-te?

 

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank