El 28 de gener a les 13.00 hores tindrà lloc al Col·legi de Farmacèutics de Cantàbria la presentació de 'Frena el sol, frena el lupus', de la mà de l'Associació Lupus de Cantàbria (ALDEC). Aquesta associació i els seus pacients han rebut amb molta il·lusió aquesta iniciativa, que té com a finalitat posar a l'abast dels malalts fotoprotectors de qualitat a preus reduïts.

El dermatòleg Héctor Fernández Llaca i el farmacèutic i president de FEFAC Antoni Torres seran els professionals sanitaris que donaran a conèixer la malaltia del lupus als assistents per tal de millorar la seva qualitat de vida. També sobre com la farmàcia i concretament, el farmacèutic, pot ajudar als malalts de lupus.

Ha confirmat assistència a l'acte la Consellera de Sanitat de Cantabria, María Luisa Real, i també assistiran Rita de la Plaza, presidenta del COF de Cantàbria; Matilde Ruiz, presidenta d'ALDEC; i representants de la distribució com Sofia Barceló, directora de Relacions Institucionals i Direcció Tècnica d'Alliance Healthcare, Mercedes Hualde, directora tècnica de Cenfarte; i Inés Mata Monedero, directora tècnica de Cofas.

541 farmàcies i un 51% de cobertura

Actualment 541 farmàcies formen part d’aquest projecte, donant cobertura a més de la meitat dels pacients amb lupus d’Espanya. Per beneficiar-se, només han d’entrar en una farmàcia adherida a la campanya, ensenyar el seu DNI i el document que acredita que forma part de l’associació de pacients de la zona, i escollir un dels quatre productes de la campanya de la gamma Protextrem de FerrerCada beneficiari pot accedir a dos fotoprotectors per compra i mes.

Cada dia són més les farmàcies adherides. I tu, ets farmàcia i Vols adherir-te?

No has rebut aquesta notícia per e-mail? Subscriu-te a la newsletter diària de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank