En la present edició d’Infarma, FEFAC espera els titulars d’oficina de farmàcia a l’estand A10. S’atendrà a socis i no socis per donar-vos tota la informació que demaneu, per explicar-vos en què s’està treballant a la Federació empresarial pel desenvolupament de la farmàcia i els serveis que oferim.

Membres de les Juntes Directives de les quatre empresarials que formen part de FEFAC (AFB, AGFE, AFET i AFELL) estaran presents a l’estand durant les tres jornades. Els titulars podeu aprofitar que hi són per plantejar preguntes, realitzar suggeriments, traslladar-los les vostres opinions o senzillament per compartir qualsevol preocupació o inquietud que tingueu sobre l’oficina de farmàcia.

Com en cada edició d’Infarma, els socis que s’acostin a l’estand podran participar en diversos sortejos. Així, podran aconseguir:

  • 25 Ulleres 3D per gentilesa d’AMC.
  • Un sistema de videovigilància (consistent en un gravador digital i dues càmeres) de Covert Security.
  • Tres serveis de Mistery Shopper (cada dia se’n sortejarà un), per gentilesa de Mistery Pharma. Per conèixer millor la qualitat de l’atenció que presta la teva farmàcia a través del ‘comprador misteriós’.
  • Tres exemplars del llibre ‘Tiburones en la farmacia’, d’Eduard Litrán.F

A més, tindrem un detall per als nostres associats i per a aquells titulars que es mostrin interessats en conèixer la tasca de la Federació empresarial. Si veniu a fer-nos una visita, també us explicarem el servei de whatsapp que activarem durant la Fira per comunicar-nos amb els nostres socis.

Un dels valors de l’estand de FEFAC és que els titulars podran conèixer de primera mà els serveis i productes per a la gestió de la farmàcia que ofereixen els proveïdors amb els que col·labora la Federació. A part de la guia que recull informació sobre els serveis d’aquestes empreses, amb les condicions especials per a farmàcies associades, a l’estand comptarem amb la presència de representants de diversos proveïdors, que estaran a la disposició dels titulars per informar-los sobre com ajudar l’oficina de farmàcia a millorar la seva gestió.

A continuació, us facilitem els horaris en els quals aquestes empreses estaran presents per atendre-us personalment:

A més, t'explicarem 'qui hi ha al darrere'

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank