Tal com us venim informant (+info), aquest any a l’estand d’Infarma trobaràs els millors serveis per a la gestió de la teva farmàcia que et poden resultar molt útils i també podràs participar en els sortejos que celebrarem. Hi ha 32 productes i serveis que et pots endur gratuïtament.

Avui us destaquem les 3 invitacions a l’Experiència Esade que posem a la vostra disposició. Cada dia sortejarem l’assistència a una Jornada de Gestió Empresarial de l’Oficina de Farmàcia impartida per aquesta prestigiosa escola de negocis.

D’altra banda, per gentilesa del nostre col·laborador Kaminsky, posem a l’abast dels socis tres serveis de Mistery Shopper (el ‘comprador misteriós’), que et permetrà conèixer la percepció que té el client del serveis que ofereix la teva farmàcia.

Així mateix, l’empresa Logos, especialista en personalització i disseny de vestuari professional, us ofereix 4 bates per al vostre personal, que també sortejarem.

Sobre la resta de productes i serveis que podeu aconseguir us informàvem dimarts passat: Descobreix què trobaràs a l’estand de FEFAC a Infarma

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank