Infojobs segueix innovant i buscant noves fórmules per facilitar la cerca de feina i ha presentat #TuiteoMiCV, una eina que permet als usuaris de Twitter trobar ofertes de feina que encaixin amb el seu perfil a través d’aquesta xarxa social introduint hashtags relacionats amb la informació del seu CV.

Com funciona #TuiteoMiCV?

Cal fer un tuit mencionant a @IJAyuda (el compte d’atenció a l’usuari d’Infojobs) seguit del hashtag #TuiteoMiCV. A continuació, cal especificar els hashtags relacionats amb el seu CV i per aquest ordre:

  • Província (per exemple #Barcelona)
  • Professió (per exemple #Informática)
  • Experiència professional (per exemple #5Experiència)
  • Idiomes (per exemple #Inglés).

Altres dades que l’usuari també pot esmentar i que són opcionals són els relacionats amb la formació (com per exemple #Postgrau) o el permís de conduir (#CarnetB).

Una vegada enviat el tuit, l’usuari rep, des del compte @IJAyuda vacants d’ocupació relacionades amb la informació especificada.

Paperless

Un dels grans avantatges d’aquesta eina és el denominat paperless (fer servir com menys paper millor) i la possibilitat de connectar amb tot.

Troba candidats pels teus equips gràcies a l’acord FEFAC-Infojobs

Gràcies al conveni signat entre FEFAC i Infojobs, les oficines de farmàcia sòcies poden configurar els seus equips utilitzant el servei que Infojobs ofereix, amb tarifes especials, que trobareu al següent enllaç: Acord FEFAC-Infojobs

El servei és molt ben valorat pels titulars de farmàcia, doncs ha demostrat la seva eficiència. Així ho revelen les dades d’activitat de la Borsa de Treball d’AFB, que va gestionar durant el 2016, gràcies també a la col·laboració d’Infojobs, un total de 2.483 currículums, que van ser derivats a les farmàcies sol·licitats. Aquesta xifra suposa un increment d’aquesta activitat del 24% respecte a l’any anterior.
 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank