L’últim número de la revista FEFAC, de maig de 2018, ja es pot consultar online. Recull articles d’actualitat del sector i de gestió de l’oficina de farmàcia, així com les accions desenvolupades per la Federació Empresarial.

En aquesta edició, FEFAC entrevista a Desirée Ballesteros, business i executive coach, qui explica en què consisteix el coaching farmacèutic i com  ajuda a oferir un millor servei farmacèutic i obtenir la màxima rendibilitat a la farmàcia. I és que conèixer el secret d’un bon líder permet motivar a l’equip, així com inculcar la identificació corporativa dels principis, valors i visió de la farmàcia.

També compta amb l’experiència d’Alberto Xicoy i Marc Amat, advocats de bufet Escura, que posen sobre la taula algunes qüestions que els socis de FEFAC es plantegen davant la imminent entrada en vigor del nou reglament de protecció de dades personals, que suposa un gran canvi respecte a l’actual sistema.

La secció de gestió recull també articles que aborden el paper de la farmàcia en l’atenció i la recomanació, i la importància del consell farmacèutic pel que fa a categories com la dermocosmètica.

En matèria de formació, la revista de FEFAC recorda als farmacèutics associats que ja disposen de candidats en formació dual i informa dels nous cursos que es duran a terme amb Thuya Formació Professional sobre pírcings i cosmetologia.

El programa “Catalunya, territori cardioprotegit” i la desfibril·lació a les farmàcies és el tema central de la secció de Responsabilitat Corporativa, amb un balanç de 15 vides salvades en 35 intervencions, amb la instal·lació de 109 desfibril·ladors a les farmàcies de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En aquesta mateixa secció, FEFAC entrevista a Pilar Lucas, presidenta de l’Associació Catalana de Lupus (ACLEG), que ens apropa a aquesta malaltia autoimmune que provoca que el mateix sistema immunitari ataqui cèl·lules i teixits, provocant diferents símptomes en funció de la persona. L’ACLEG, a partir de la iniciativa “Frena el sol, frena el lupus”, en col·laboració amb Alliance Healthcare i Fedefarma, es desenvolupa ja en molts indrets de la geografia, amb una cobertura del 42% dels malalts a Espanya.

Número 9. Maig 2018:

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank