L'últim número de la Revista Fefac (11. Novembre 2018) ja es pot consultar online. Recull articles d’actualitat del sector i de gestió de l’oficina de farmàcia, així com les accions desenvolupades per la Federació Empresarial.

Aquesta edició inclou una entrevista a Albert Pantaeloni, farmacèutic i expert en màrqueting, que ens apropa a la gestió per categories a la farmàcia des de la seva llarga experiència en trade marketing en el sector de la salut i, concretament en el món farmacèutic. La seva formació complementària en comunicació i màrqueting l'han capacitat per liderar projectes a la indústria farmacèutica i al món editorial, centrant-se la seva perspectiva en la solució més que en el producte.

També comptem amb els consells i experiència de la farmacèutica Meritxell Martí, titular de Farmàcia Meritxell des de 1990. Amb esforç i dedicació, la seva farmàcia s'ha convertit en un referent sanitari, oferint fàrmacs i productes de parafarmàcia de tot el món. L'any 1999 va crear una de les pàgines web en espanyol relacionada amb el món farmacèutic i sanitari, on rep consultes sobre salut i bellesa.

A la secció de Gestió també participa Marina Oriol, vicepresidenta de l'Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB), explicant l'abans i el després de la seva farmàcia al Poblenou de Barcelona.

La secció de gestió inclou també un article sobre les 10 oportunitats de millora en el punt de venda a la farmàcia, segons shopperTec, claus que va donar en el marc del curs "Merchandising a la farmàcia. Farmàcies i laboratoris ho veiem de la mateixa manera", organitzat a Barcelona pel COFB i Beauty Cluster Barcelona a finals de juliol, en un acte al qual va assistir FEFAC.

A la secció de Formació,  entrevistem a Isabel Cacabelos, coordinadora de formació de Thuya Formació Professional, l'escola amb la qual col·laborem en la realització dels cursos de pírcings.

En matèria de RSC, recordem l'estat de la situació del projecte "Frena el sol, frena el lupus", que el dilluns, 29 d'octubre, es presenta a Jaén. 

No et perdis la secció Miscel·lània, amb consells de salut, curiositats i llibres recomanats.

Número 11, Novembre 2018

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank