• Necessites assessorament sobre un tema legal?
  • Vols conèixer les últimes novetats del sector o fiscals?
  • Vols demanar una subvenció i tu sol no te’n surts?
  • Busques una empresa de confiança que et porti la seguretat de la teva farmàcia, la protecció de dades, els riscos laborals?

A la FEFAC, al marge de treballar en accions per una farmàcia sòlida i de futur, integrada al sistema sanitari i que ofereixi serveis útils a la societat, desenvolupem una activitat de suport al titular en la gestió de la seva farmàcia.

Proveïdors de productes i serveis, a preus especials:

Si necessites contractar una empresa que et realitzi un servei concret, a FEFAC tenim acords amb diferents empreses, amb tarifes reduïdes per a socis. Trobaràs els llistats de proveïdors en el següent enllaç: Serveis i descomptes proveïdors.

I què més?

Atenció telefònica personalitzada:

FEFAC disposa d’un servei d’atenció telefònica de 9 del matí a 8 de la tarda, de dilluns a divendres, per donar resposta a les consultes dels seus associats sobre qualsevol tema que afecti l’oficina de farmàcia.

Informació i comunicació constant:

FEFAC informa diàriament sobre l’actualitat del sector i les novetats que poden afectar els farmacèutics com a titulars. Inscriu-te a la nostra newsletter.

També motivem la participació amb el soci, a través de:

  • La bústia de l’associat per enviar-nos qualsevol proposta, informació, opinió, queixa, etc. fefac@fefac.cat
  • Si vols compartir-ho amb altres companys, que també et poden ajudar, tenim obert l’apartat de ‘Comentaris’ en les Notícies que publiquem al web. Els membres de la nostra Junta, principalment el president, Antoni Torres, responen personalment molts comentaris.
  • Planteja’ns els teus dubtes sobre la gestió de la teva farmàcia, en els seus diferents àmbits (fiscal, laboral, legal, protecció de dades, etc.), i si la resposta pot ser pública la compartim amb els altres titulars a través de la nostra secció Assessor Respon.
  • Hem obert espais perquè ens puguis traslladar experiències o incidències que vius a la teva farmàcia, com la secció El Semàfor del Soci .

Formacions i conferències:

A FEFAC organitzem jornades formatives i conferències amb temàtica d’alt interès per als socis (aspectes de gestió empresarial, laborals, fiscals, professionals, etc.).

Borsa de treball:

Necessites personal per a la teva farmàcia? T’ajudem a trobar el professional que necessites, amb la col·laboració d’Infojobs i la borsa de treball de FEFAC.

Estem a la teva disposició per ajudar-te en les tasques diàries de la teva farmàcia. No dubtis en contactar amb nosaltres!

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank