El 21 de novembre tindrà lloc a Barcelona la jornada formativa “La vacunació en la malaltia cardiovascular”, organitzada per l’Associació Corazón Sin Fronteras Barcelona, amb l’objectiu que pacients i familiars coneguin la importància de la prevenció de les malalties cardiovasculars en general i de les infeccions respiratòries en particular.

Les persones amb malalties cardiovasculars, majorment amb edat avançada i comorbiditats, tenen una major predisposició a contreure altres malalties com infeccions respiratòries, grip o pneumònica, que impliquen complicacions mèdiques.

Aquesta jornada és una iniciativa de Cardioalianza, entitat estatal que aglutina totes les associacions de pacients amb malalties cardiovasculars, i compta amb el patrocini de Pfizer, Sanofi Pasteur i la col·laboració de l’Institut Clínic Cardiovascular (ICCV) de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La sessió estarà dirigida per Patricio Pérez-Armijo, delegat de Corazón Sin Fronteras Barcelona i la doctora Marta Sitges, cardiòloga, directora de l’Institut Clínic Cardiovascular. Els ponents seran la doctora Marta Farrero, cardiòloga de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Institut Clínic Cardiovascular, i la doctora Marta Aldea, del Servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank