Amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre possible de pacients amb lupus, i per petició de les associacions de pacients, la campanya 'Frena el sol, frena el lupus', iniciada el 2015 a farmàcies catalanes, s'ha implantat també a la Comunitat de Madrid. Ho ha fet amb la col·laboració de Ferrer, Alliance Healthcare i les associacions de pacients Amelya i Lúpicos Solidarios.

Unes 60 persones, entre pacients i farmacèutics, han assistit a l'acte de presentació de la iniciativa que ha tingut lloc a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Madrid.

El Dr. Pablo de la Cueva, cap de Servei de Dermatologia de l’Hospital Infanta Leonor de Madrid i Vicepresident de la Secció Centre de l’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia ha ofert una xerrada sobre els aspectes dermatològics, mentre que la vocal de Dermofarmàcia del COFM ha tractat sobre l’atenció a aquests pacients des de les farmàcies.

El president de FEFAC i impulsor de la campanya, Antoni Torres, ha presentat la campanya, que actualment es troba implantada a sis comunitats autònomes.

Les farmàcies interessades en formar-hi part, cliqueu sobre la següent imatge: