Les dones espanyoles i portugueses són les més felices i les que tenen un millor equilibri entre vida familiar, laboral i personal d’Europa Occidental, segons l’Informe de Benestar de la Dona impulsat i patrocinat per Gedeon Richter, companyia farmacèutica líder en salut de la dona.

7.000 dones entre 16 i 59 anys, de 7 països europeus (França, Alemanya, Itàlia, Portugal, Espanya, Suècia i Regne Unit) han participat en aquest estudi, que conclou que el nivell de felicitat de les espanyoles és de 67 punts en una escala de 0 a 100, tres punts per sobre de la mitjana europea i fins a sis punts per sobre de les dones sueques, que són les que manifesten un índex de benestar més baix.

La família, tenir un estil de vida saludable, l’aparença física i la cura de la salut són els factors determinants per al benestar de les dones espanyoles.

Les espanyoles porten un ritme de vida saludable, es realitzen proves i exàmens mèdics i van al metge quan el necessiten. En canvi, les que no ho fan són les joves, encara que estan obertes a canviar aquest hàbit.

Els temes que més els preocupen són l’anticoncepció, la menstruació i la menopausa. L’anticoncepció és important per al grup d’edat més jove, sent el preservatiu (40%) i la píndola anticonceptiva (22%) els mètodes que utilitzen.

Les dones en edat fèrtil es preocupen més pel part, l’embaràs i la infertilitat que la mitjana de les dones europees. Les principals preocupacions són no poder tenir fills i la càrrega econòmica i emocional que suposa un tractament.

Finalment, les espanyoles entre 40 i 59 anys es preocupen per la menopausa. Aspectes relacionats amb els fogots, poder dormir i descansar, el control de pes i la pèrdua de la libido són les seves principals inquietuds.

No has rebut aquesta notícia per e-mail? Subscriu-te a la newsletter diària de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank