Les farmàcies catalanes acabem de rebre la compensació corresponent a la segona reclamació dels interessos generats per la demora en el pagament de les factures dels medicaments dispensats.

Arribar fins aquí no ha estat fàcil, però, com diu el títol d’aquest text, hem estat capaços com a col·lectiu de deixar al marge les raons de la força i no utilitzar-les, malgrat en teníem tot el dret, per fer servir la força de la raó, amb tenacitat, no deixant de banda cap pacient i amb actituds professionals proactives.

Son les farmàcies qui, amb l’ajut d’institucions del sector i empresarials, com Pimec, hem estat capaces de promoure la unió solidària de la majoria de l’entorn sanitari, demostrant que, en utilitzar la força de la raó, el sumar i renunciar a posicionaments legítims per no dividir, no som el col·lectiu individualista que ens pensem o que se’ns atribueix, sinó un de solidari i unit.

Les tensions viscudes han estat moltes i molt intenses, i els sacrificis molt grans, amb companys que han caigut en el camí i als quals ofereixo tots els meus respectes.

No vull tancar aquesta nota sense agrair públicament el gran esforç que, tant els equips dels Col·legis de Farmacèutics, com els seus presidents, així com de l’empresarial FEFAC que tinc l’honor de presidir, han realitzat per arribar fins aquí, i que de ben segur continuaran realitzant fins que les farmàcies no cobrem els interessos de les dues reclamacions que encara estan pendents de resolució judicial. L’objectiu és assolir un entorn econòmic estable que ens permeti avançar en la responsabilitat i implicació en la salut dels ciutadans i en un desenvolupament professional més obert.

Antoni Torres, president de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank