L’objectiu és no confondre l’usuari, davant la utilització dels símbols i terminologia farmacèutica per part d’establiments no sanitaris 

Una modificació de la Llei d’Ordenació Farmacèutica de Canàries limita l’ús de les creus i el terme ‘farmàcia’ a les oficines de farmàcia, segons va publicar el Butlletí Oficial d’aquesta comunitat autònoma el passat 30 de desembre.

El nou text indica que la senyalització externa a la façana amb la paraula “farmàcia”, la creu de Malta o grega de color verd, així com la placa que identifica el titular, en qualsevol idioma, amb prefixos i sufixos, “seran d’ús exclusiu per a la identificació de les oficines de farmàcia i farmacioles farmacèutiques”.

El president del Col·legi de Farmacèutics de Tenerife, Guillermo R. Schwartz, ha enviat una carta als col·legiats on manifesta la seva satisfacció per aquest assoliment. Afirma que aquesta modificació normativa és una gran notícia per evitar l’apropiació fraudulenta dels elements característics de les farmàcies per part d’establiments no sanitaris.

A més, explica que volen anar més enllà, amb l’objectiu de blindar els elements tradicionalment diferenciadors de la farmàcia, “per evitar l’ús per part de tercers, amb presumpta voluntat de frau a l’usuari”.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank