Pregunta: Tinc una botiga online però tinc molt poques vendes. Què puc fer per incrementar-les?

Resposta:

Si tens una botiga online i no vens, ni provoques visites al teu e-commerce ni a la farmàcia física, és que alguna cosa estàs fent malament.

Primer de tot, cal tenir present que no és suficient amb tenir una botiga actualitzada, responsive, etc. És necessari tenir-la segons els criteris de Google. Moltíssima gent té web i inclús hi ha plataformes pseudo-gratuïtes per muntar el teu propi e-commerce. Però molt pocs tenen la web com a Google li agrada. El resultat és que la teva pàgina web pot sortir a la pàgina 17 dels resultats de cerca sobre les paraules clau que els usuaris fan servir per trobar una farmàcia i parafarmàcia a Internet.

Per tant, és molt important, d’una banda, saber com ordena Google els resultats de cerca sobre les paraules clau que els clients potencials fan servir. D’altra banda, és fonamental conèixer com pots fer aparèixer la teva botiga online entre els primers resultats de cerca de Google

Tot això, juntament amb les autoritzacions que l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) atorga només a les farmàcies, farà que tinguis el teu lloc a Internet.

Sobre aquesta qüestió i altres relacionades amb les botigues online de medicaments tractarem el dia 9 de febrer, a la Jornada e-commerce i farmàcies que organitza FEFAC. Per a més informació: Jornada e-commerce

Informació elaborada per:

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank