El Col·legi de Farmacèutics de Sevilla ha posat en marxa una nova eina tecnològica que facilitarà a totes persones que necessitin anar a una farmàcia de guàrdia a la ciutat de Sevilla, conèixer aquelles que es trobin obertes en el seu entorn en aquest mateix instant. Per a això només necessitaran acudir a qualsevol oficina de farmàcia i capturar amb el seu mòbil el codi QR incorporat en el cartell de guàrdies disposat en la façana de la mateixa –situat en el lloc conegut com "guardiero"–, que recull els horaris d'obertura setmanals de les farmàcies de la ciutat.

Una vegada realitzada la captura, automàticament s'obrirà en el navegador web del telèfon un mapa (FarmaMaps, realitzat pel Col·legi de Farmacèutics de Sevilla) en el qual vindran senyalitzades aquelles oficines de farmàcia obertes al públic en aquest moment. Aquest mateix portal podrà geolocalizar la posició de l'usuari per a així proposar-li la ruta òptima per a arribar fins a la farmàcia que es desitja.

En aquest mapa les farmàcies vindran identificades per una icona de localització que comptarà amb una creu verda, característica d'aquest tipus d'establiments sanitaris.

Al costat del codi QR per a accedir a aquest mapa, el cartell d'horaris també comptarà amb un codi per descarregar l'app FarmaSVQ. Aquesta aplicació inclou, tant l'eina FarmaMaps per a localitzar farmàcies així com accés directe als vídeo-consells sanitaris realitzats per professionals del Col·legi de Farmacèutics –que sobrepassen, en conjunt, els 2.270.000 visualitzacions–, al blog de la web d'aquesta corporació farmacèutica, que conté articles de diverses temàtiques (dermofarmacia, món infantil, nutrició i dietètica, òptica i acústica, ortopèdia i ajudes a la mobilitat, salut de la dona o ús correcte de medicaments, entre altres) i a un indicador de l'índex de radiació ultraviolada que es manté cada dia a la ciutat.

Juntament amb possibilitat de trobar la ubicació de les farmàcies o traçar les rutes per a arribar fins elles, aquesta aplicació també possibilita contactar per telèfon a l'instant per a així poder rebre el consell i la informació del professional farmacèutic.

No has rebut aquesta notícia per e-mail? Subscriu-te a la newsletter diària de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank