Les farmàcies catalanes podeu contribuir en la lluita contra la mortalitat infantil a països  en vies de desenvolupament a través de la col·laboració que l’empresarial manté des de l’any 2009 amb l’Obra Social “la Caixa” i Gavi the Vaccine Alliance, amb el projecte Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil.

La iniciativa consisteix en recaptar fons entre empreses per facilitar als nens de zones desfavorides l’accés a les vacunes i evitar així milions de morts prematures, doncs cada 60 segons moren tres nens per causes evitables amb una simple vacuna, segons l’OMS. Des del 2000, any en que es va fundar Gavi the Vaccine Alliance, s’han vacunat 690 milions de nens i s’han evitat 10 milions de morts prematures.

Des de FEFAC, volem donar a conèixer entre les nostres farmàcies associades aquesta acció solidària i canalitzar les vostres aportacions, amb les quals obtindreu un certificat i un diploma nominal acreditatiu com a farmàcia col·laboradora. L’Aliança Empresarial us garanteix la destinació integra de les aportacions i us informa de la mateixa. A més, les donacions es poden acollir al règim fiscal de deduccions.

Vols col·laborar amb el programa de vacunació?

Si voleu col·laborar amb el programa de vacunació, ho podeu fer amb una aportació mínima de 100,00€ fins el 28 de desembre, tal com us indiquem a continuació:

Transferència bancària: ES32 2100 0842 3102 0056 0336, en concepte de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” – Vacunació Infantil.

És imprescindible per a l’acreditació que a la transferència ens indiqueu el nom i el número de l’oficina de farmàcia que fa la donació, o bé podeu fer-nos arribar per fax el full d’ingrés bancari.

Per a més informació, podeu contactar amb la FEFAC a través del telèfon 93 323 24 22 o via e-mail a  fefac@fefac.cat.

Per a més informació sobre el projecte, podeu visitar les webs de Fundació "la Caixa" i la de GAVI

 

Amb la col·laboració de:

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank