Tots els grups polítics amb representació en el Congrés dels Diputats van donar ahir suport a la Llei de Reforç de la Lluita contra la Morositat en Operacions Comercials. La nova norma, recollida en l’acord de Govern entre el PP i C’s i en els programes de quasi tota la resta de partits, té l’objectiu d’implantar un règim d’informació i sancions per assegurar el compliment de la normativa de pagaments.

En concret, les empreses que no compleixin amb els períodes mitjans de pagament legals no podran acollir-se a determinats avantatges fiscals o en la cotització de la Seguretat Social.

La Plataforma Multisectorial contra la Morosidad (PMcM), a la que pertany AFB i que ha treballat per fer possible aquestes mesures, ha expressat la seva satisfacció davant el suport donat a la Llei de Reforç de la Lluita contra la Morositat, que contempla la implantació del Sistema Arbitral de Morositat, per tal de resoldre conflictes entre empreses o entre empresa i Administració, així com exigències respecte la transparència en els terminis de pagament.

A més, l’Observatori de la Morositat, reclamat especialment per la PMcM, i del que en formarà part, assessorarà, avaluarà i col·laborarà amb les institucions privades i públiques per a l’elaboració d’estudis i accions.

Antoni Cañete, president de la Plataforma, explica que ahir el Congrés dels Diputats va donar llum verda a que la llei s’aprovi, i a partir d’aquí serà debatuda entre els partits polítics. 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank