El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, va fer públic el diumenge els nous consellers que conformaran el Govern de la Generalitat de Catalunya. Els nous membres del Consell Executiu són: Natàlia Mas i Guix, qui assumirà les funcions de consellera d’Economia i Hisenda; Meritxell Serret i Aleu, com a consellera d’Acció Exterior; Joaquim Nadal i Farreras, conseller de Recerca i Universitats; Juli Fernández i Olivares, conseller de Territori; Manel Balcells i Díaz, conseller de Salut; Carles Campuzano i Canadés, conseller de Drets Socials i Gemma Ubasart i González, consellera de Justícia, Drets i Memòria.

La presa de possessió dels càrrecs té lloc avui, 11 d’octubre, al Palau de la Generalitat i posteriorment, es celebrarà la reunió ordinària del Consell Executiu.

Manel Balcells

Manel Balcells és llicenciat i doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i en Medicina de l’Educació Física i l’Esport. Es va especialitzar a la Universitat de Montpeller en Biologia i Medicina de l’Esport. És considerat un dels impulsors de la medicina de l’esport a Catalunya.

Ha estat director mèdic de l’hospital de Granollers. President executiu de Biocat de 2006 al 2010. I té la Medalla Josep Trueta al Mèrit sanitari.

Actualment, és director del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya, comissionat de salut de leitat i president de la Fundació de Gestió de Sant Pau i membre del consell de Govern del consorci sanitari de Terrassa i de l’Hospital del Mar.

Va ser director d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut des del gener del 2004 i Secretari d’Estratègia i Coordinació des del febrer del 2006. Posterioment, va assumir breument el càrrec de conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació el 2006.

També ha estat regidor i Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Granollers des de 1995 al 2004.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank