En el marc del projecte pilot per fomentar la Formació Professional Dual a les oficines de farmàcia, FEFAC està negociant amb una escola de Girona la possibilitat que els seus alumnes realitzin estades formatives a les oficines de farmàcia de Girona.

La Formació Dual permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitats, a partir del coneixement directe i les potencialitats dels aprenents.

Com funciona?

Mitjançant un conveni entre el centre i la farmàcia, s’acorda la distribució de la formació. L’estada es divideix en dues fases. En la primera, l’alumne realitza unes pràctiques no remunerades per adaptar-se al funcionament de la farmàcia. En finalitzar el període, si la farmàcia vol continuar amb l’alumne, s’inicia l’estada en modalitat de contracte o beca, en funció del centre.

Reunió per a socis de Girona

Si necessites personal qualificat per fer pràctiques a la teva farmàcia, t’animem a assistir a la reunió informativa que tindrà lloc a Girona. Pròximament informarem del dia, lloc i hora. De moment, si estàs interessat, preguem facis una primera inscripció a través del formulari següent per reservar la teva plaça: