Després de la primera formació realitzada el passat 22 d’abril a farmacèutics i auxiliars sobre pírcings facials i de temàtica higiènico-sanitària, fruït de la col·laboració entre FEFAC i Thuya Formació Professional, us informem que hi ha prevista la realització d’un nou curs, el pròxim 26 de maig. La realització del curs es concentrarà en un únic dia (matí i tarda) per facilitar l’assistència de professionals de les províncies de Girona, Tarragona i Lleida. L’examen i lliurament de diplomes es celebrarà el 16 de juny (amb una durada de 3 hores).

Els que estigueu interessats en realitzar la inscripció, comuniqueu-nos-ho (a través del telèfon 93 323 24 22 o vía email: fefac@fefac.cat) i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Tal com us hem informat, la normativa permet als farmacèutics posar arracades, mentre que els auxiliars estan obligats a tenir una formació acreditada quan la perforació del lòbul de l’orella es realitza amb agulla (+info).

En canvi, els auxiliars no necessiten formació quan la perforació del lòbul de les orelles es realitza amb pistola (o similar), és a dir, "mitjançant la tècnica de subjecció de l’arracada de manera automàtica, estèril o d’un sol ús", doncs aquesta activitat no té consideració de pírcing.

A través de l’acord signat entre FEFAC i Thuya Formació Professional, les farmàcies associades podeu oferir als vostres empleats cursos de formació sobre pírcings facials i de temàtica higiènico-sanitària a preus especials, i aquesta formació pot resultar gratuïta, doncs està finançada per la Fundació Tripartita.

Al PDF adjunt trobareu més informació i el contingut de les formacions

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank