S’oferiran els clàssics cursos presencials i nous cursos online, amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat de la formació

L’empresarial llança aquest 2020 un projecte formatiu amb el qual vol canviar la manera en què els seus socis han rebut la formació fins ara. Es tracta de fefac.foxizecloud.com, una plataforma de formació online on també s’oferiran els cursos presencials.

L’objectiu és facilitar l’accessibilitat de la formació i que aquesta arribi al màxim nombre de farmàcies. Inicialment l’oferta online és de 20 cursos, als quals es podrà accedir donant-se d’alta a: fefac.foxizecloud.com/registro

Temàtica dels cursos online

La temàtica dels cursos és variada i serà ampliada en funció de les necessitats dels usuaris. L’oferta de la plataforma inclou cursos per millorar les habilitats professionals, innovació, emprenedoria i habilitats digitals, entre d’altres.

Ser útil als farmacèutics

La iniciativa s’emmarca dins dels eixos estratègics de millora de viabilitat empresarial i de ser útil als socis, acostant recursos de formació als associats. El llançament completa l’oferta formativa presencial existent que ja ofereix la FEFAC.

Accedeix a la formació

El primer curs, ‘Seguretat i privacitat tecnològiques’ ja està disponible gratuïtament per a tots els farmacèutics, siguin o no socis de la FEFAC. Passos a seguir:

  1. Registre. Cal que us registreu en el següent enllaç: fefac.foxizecloud.com/registro
  2. Accés. Un cop registrats, podreu accedir a la plataforma a través del mail que us arribarà o a través del següent enllaç FEFAC Formació
  3. Inscripció curs “Seguridad y Privacidad Tecnológicas”. Realitzar el procés de compra del curs. Recordeu que, per gaudir del curs gratuït, cal introduir el cupó següent quan es realitza el procés de compra: SEGURETATWEB

Segon curs gratuït (Només socis de la FEFAC)

Els socis de la FEFAC, gaudiran, a més, d’un segon curs gratuït pel fet de ser socis, que donarem a conèixer pròximament.

Curs online de ‘Seguretat i privacitat tecnològiques’

La nostra activitat i comportament en entorns digitals estan exposats a riscos de privacitat, en moltes ocasions de manera inconscient per desconeixement. En aquest curs ‘Seguretat i privacitat tecnològiques’ no només identificaràs potencials amenaces digitals sinó que també aprendràs com controlar les dades amb les quals treballes per garantir la privacitat del seu ús.

L’objectiu global d’aquest curs és doble. D’una banda, es pretén mostrar i conscienciar sobre els riscos que suposa l’activitat i comportaments en entorns digitals, descobrint que ens exposem a molts d’ells de manera inconscient per desconeixement. D’altra banda, el curs es complementa amb una sèrie de claus per a desenvolupar unes pautes i hàbits que proporcionen seguretat i privacitat en la navegació i compra online, així com en la gestió i cura de les dades emmagatzemades en dispositius i els que proporcionem en navegar. I tot, per fer-te sentir més segur en entorns digitals.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres

T’animem a formalitzar el registre i realitzar el primer curs online sobre seguretat i privacitat. Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 323 24 22 o per correu electrònic, escrivint un correu electrònic a fefa@fefac.cat.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank