• Bosch també ha ocupat els càrrecs de vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris i vicetresorera de la Junta de Govern del COFB.
  • Tant el COFB com l’AFB consideren de gran importància mantenir la representació de les farmàcies comunitàries al Ple de la Cambra, per tal de poder continuar defensant els interessos i el model de professió

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i l’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) van signar el passat dilluns un document per donar suport conjuntament a la candidata Núria Bosch, actual vicepresidenta del COFB i titular d’oficina de farmàcia, a les eleccions de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Se celebraran el pròxim mes de maig i Bosch es presenta com a representant dels farmacèutics titulars de la demarcació de Barcelona.

La importància de la representació de les farmàcies comunitàries al Ple de la Cambra

Tant el COFB com l’AFB consideren de gran importància mantenir la representació de les farmàcies comunitàries al Ple de la Cambra, per tal de poder continuar defensant els interessos i el model de professió. D’altra banda, també creuen que és vital poder fer sentir la veu dels farmacèutics tant en l’àmbit empresarial i polític com en fòrums econòmics.

En els darrers anys, formar part del Ple de la Cambra ha permès al COFB i l’AFB aconseguir una col·laboració econòmica dedicada, principalment, a la formació. A més, també van tenir el seu suport durant el període en què les farmàcies van patir endarreriments en el pagament de les factures pels medicaments dispensats. Tot plegat, sense deixar de banda  els estudis sobre el sector del medicament a Catalunya o el que es va fer amb la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) sobre “Serveis d’Urgència de les Farmàcies de la Província de Barcelona”.

Des del COFB i l’AFB es recorda que en aquestes eleccions s’utilitzarà per primera vegada la modalitat de vot amb signatura electrònica. Una via de participació especialment important en el sector de les farmàcies comunitàries, ja que l’eina de la signatura electrònica s’utilitza diàriament en el procés de dispensació de receptes als pacients.

Núria Bosch, més de 25 anys dedicats a la Farmàcia  

Núria Bosch és, des de l’any 2016, vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, institució on també ha ocupat els càrrecs de vicetresorera i vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris. Llicenciada en Farmàcia, Tècnica en Ortopèdia i Màster en Gestió d’Empreses MBA per ESADE, ha treballat al sector de la indústria farmacèutica i, des de l’any 2002, és titular d’oficina de farmàcia a Barcelona.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank