El DOGC ha publicat la resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions del comerç.

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat la resolució per la qual el CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç. Així, queda oberta la convocatòria per al programa de transformació digital de les empreses.

Objectiu del Programa de transformació digital

L’objectiu és motivar la incorporació de noves tecnologies digitals, augmentar el desenvolupament dels negocis, millorar la productivitat i l’eficiència. També trobareu més informació sobre a l’Annex 2, apartat 5 (suport en el procés de transformació digital de les empreses).

Presentació de la sol·licitud

El termini de presentació de les sol·licituds, amb la documentació i annexos, acaba el dia 23 de maig de 2019.

Formulari de sol·licitud

Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat. Així, aquest està disponible a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya. També a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d’Empresa i Coneixement.

Lloc de presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen les bases, a través del Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).

La identificació de la persona sol·licitant es farà a través dels sistemes de signatura electrònica admesos per la Seu electrònica. Per tant, es poden consultar a: (https://seu.gencat.cat/ca/certificats-sistemes-signatura-electronica-seu.html).

En el supòsit d’interrupció del funcionament de la Seu electrònica per incidència es determinarà l’ampliació del termini no vençut. Així, es publicarà tant la incidència tècnica com l’ampliació concreta del termini no vençut.

El model normalitzat inclourà les dades de domiciliació bancària del beneficiari on, si s’escau, es farà efectiu el pagament.

Programa per a la nova implantació de comerços

Recorda que la convocatòria per a la nova implantació de comerços es publicarà durant el mes d’abril. Igualment, des de l’empresarial et mantindrem informat.

Si tens qualsevol dubte amb les subvencions, posa’t en contacte amb FEFAC (93 323 24 22).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank