La Fundació IMO (Institut Microcirurgia Ocular) posa en marxa la campanya ‘gafas GENiales’, que s’emmarca dins del programa per obtenir fons per a la investigació del gen ABCA4, responsable de diverses distròfies de retina hereditàries.

Aquesta iniciativa es basa en disposar d’un pack de 20 cordons solidaris per a ulleres per a oferir als clients/pacients. Aquests cordons, amb el logo de Custo, estan disponibles en diferents colors (vermell, blau marí, taronja fluor i groc fluor) i tenen un preu de venda de 7,5€ (5,92€ + IVA).

A través de la col·laboració entre FEFAC i la Fundació IMO, les farmàcies podeu participar com a punt de venda del cordó solidari. Les que estigueu interessades, heu d’enviar un correu a voluntariado@fundacionimo.org indicant:

  • Número d’unitats que voleu (compra mínima de 20 unitats + display per un preu de 150€)
  • Nom de la farmàcia, adreça postal i logo (si voleu aparèixer a la web de la campanya)

Podeu consultar la dinàmica per participar a la campanya fent clic aquí.

Si voleu més informació o teniu algun dubte, podeu contactar amb Irene García a coordinacion@fundacionimo.org.

Gafas GENiales

El cordó que es ven dins aquesta campanya és de neoprè i amb un disseny atractiu i modern. Un original packaging simula unes ulleres lligades a un cordó, i l’espai on s’ubicaria el vidre és retallable perquè cada comprador que doni suport a la iniciativa pugui compartir en xarxes un selfie amb aquestes ulleres. La campanya es pot compartir a les xarxes socials (amb el hashtag #gafasGENiales),

Quan acabi la temporada d’estiu, els cordons no venuts podran ser retornats i s’abonarà a l’establiment l’import restant. També es pot considerar l’import restant com a una donació i rebre un certificat de desgravació fiscal del 35%.

 

El gen ABCA4

L’estudi d’aquest gent, que acostuma a manifestar-se en edat infantil, presenta gran complexitat. Amb aquest projecte, la Fundació IMO ampliarà el seu coneixement i el de les patologies relacionades, que afecten greument la visió, inclús provocant ceguesa.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank