Patronals i Cambres de Comerç europees han emès un comunicat en què demanen una moratòria per a les sancions del Nou Reglament de Protecció de Dades. D’aquesta manera, UEAPME, de la qual PIMEC ostenta la presidència, Hotrec i Eurochambres coincideixen i fan palès el raonament de PIMEC, que a principis de maig, va demanar una moratòria en l’aplicació del nou reglament.  Aquesta va ser una proposta que va realitzar FEFAC a PIMEC, que ha considerat oportú dur-la a terme. 

Les organitzacions consideren que l’anomenat “Working Party” o Grup de Treball de l’article 29 del Reglament, que aplega els reguladors de protecció de dades dels diferents Estats membres, ha començat molt recentment a emetre guies i notes interpretatives, de manera que no hi ha hagut prou temps a estudiar-les i respondre als dubtes que planteja el nou reglament. Segons PIMEC, un 75% de les pimes catalanes no han adoptat mesures per complir amb el nou RGPD.

PIMEC i les organitzacions europees es comprometen a continuar informant les pimes sobre com aplicar el nou reglament, però demanen un temps perquè les petites i mitjanes empreses es posin al dia amb l’aplicació de la normativa i que, durant aquest espai temporal, no s’imposin sancions monetàries sinó que es facin avisos de l’incompliment de la llei.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank