PIMEC va celebrar ahir al Palau Sant Jordi els Premis Pimes, per reconèixer els èxits d’empresaris de les micro, petites i mitjanes empreses. L’acte al qual va assistir part de la Junta Directiva de FEFAC, va reunir més de 1.200 persones del món econòmic, polític i social, entre elles Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, la patronal celebra també el 30è aniversari dels Premis Pimes, els 20 anys de la fusió entre PIMEC i SEFES i els 10 anys de la creació de la Fundació PIMEC, per donar suport als empresaris en greu dificultats o que s’han quedat sense activitat. De fet, la trobada es va desenvolupar durant un Sopar Solidari la recaptació íntegra del qual es destinarà als programes d’aquesta Fundació.

El president de la Generalitat va afirmar, durant el seu discurs: “Si algú vol saber què pensen o què volen els empresaris de Catalunya, els de debò, que vingui a posar l’orella aquí i a preguntar les nostres pimes”. “Des del Govern estem estructurant un marc legal que faciliti el creixement i el desenvolupament de les empreses”, va afegir, per mitjà de mesures com el desplegament la Llei de Simplificació Administrativa o la potenciació de la Finestreta Única Empresarial i l’Administració Electrònica.

El president de Pimec, Josep González, va destacar la millora de les petites i mitjanes empreses durant els darrers 30 anys. Com a una de les principals preocupacions, assenyalà la pressió fiscal, i com a oportunitat, destacà la recuperació de l’economia i la possibilitat de fer una nova reforma laboral.

Entre els assistents a l’acte, també es trobaven la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, cinc consellers, el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el president del PPC, Xavier Garcia Albiol.

Font: PIMEC / FEFAC / El Periódico de Catalunya

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank