Un 75% de les pimes catalanes no han adoptat encara les mesures necessàries per complir amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que entra en vigor el pròxim 25 de maig, segons les estimacions de PIMEC.

La patronal calcula que l’adaptació a la nova normativa suposa un cost extra de 30 milions d’euros per a les empreses catalanes i lamenta que no s’hagin engegat les suficients campanyes d’informació i conscienciació.

En aquest context, PIMEC ha dirigit una carta al ministre de Justícia a través de la qual li insta a traslladar a la Comissió Europea la necessitat d’establir una moratòria perquè pimes i autònoms puguin adaptar-se al nou reglament, tenint en compte que la nova norma estableix una escala d’importants sancions en cas d’incompliment. 

Encara que l’entitat ha organitzat diferents sessions informatives i formatives en tot el territori català per abordar els punts clau, assumeix la responsabilitat i es compromet a seguir treballant perquè pimes i autònoms adoptin les mesures necessàries per complir amb la normativa en un període màxim de 6 mesos.

El comunicat de PIMEC sobre aquesta acció el trobareu aquí.

Aquesta va ser una proposta que va realitzar FEFAC a PIMEC, que ha considerat oportú dur-la a terme. Per aquesta voluntat de la patronal de la petita empresa de recollir les reivindicacions dels seus socis i pel seu compromís en la defensa dels seus interessos, FEFAC publica aquest Semàfor Verd.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank