La Confederació Espanyola de Organizaciones Empresariales (CEOE) ha acceptat l’ingrés de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA), que havia sol·licitat la seva integració a la CEOE com a membre de ple dret. L’organització catalana de petites i mitjanes empreses (PIMEC) ha manifestat la seva contrarietat aquesta notícia.

PIMEC lamenta que el col·lectiu deixi d’estar representat en l’àmbit estatal, “cosa que provocarà un perjudici per a tots els professionals autònoms”.

Autònoms PIMEC entén que ATA “no es pot permetre la identitat, autonomia, independència i capacitat d’acció” i, per tant, considera imprescindible que pugui seguir sent una organització cúpula i no perdre aquesta condició integrant-se en l’estructura CEOE. “A més, l’acord proposat, no respon ni a les necessitats dels autònoms espanyols, ni a l’esperit i filosofia d’ATA, ni de les seves organitzacions territorials”, explica PIMEC.

Autònoms PIMEC forma part de la Junta Directiva d’ATA des de l’any 2013, ocupa una de les vicepresidències i va cedir la representativitat dels seus associats que va significar el 33% dels associats totals d’ATA. En aquest sentit, denuncia que la reunió de la Junta Directiva Extraordinària celebrada el 15 de gener, no s’ha convocat seguint el procediment adequat, ni en termini ni en forma.

Autònoms PIMEC ha votat en contra de l’acord, ha analitzat els punts crítics i ha exposat per escrit que a causa de la importància de la iniciativa el més oportú era obrir un període de reflexió i debat en l’àmbit de les organitzacions territorials d’ATA, tornar a convocar la Junta Directiva en termini i forma, i posteriorment, convocar l’Assemblea General en una sessió extraordinària, en la qual es debatés i votés aquesta iniciativa de forma oberta i democràtica.

Autònoms PIMEC convocarà Junta Directiva pròximament per valorar la situació i prendre les mesures oportunes, han assegurat.

No has rebut aquesta notícia per e-mail? Subscriu-te al a newsletter diària de FEFAC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank