Foto dels membres de la Junta Directiva de la FEFAC assistents a la 36a edició dels Premis Pimes

PIMEC distingeix les millors iniciatives empresarials i reivindica davant de més de mil assistents posar l’empresa al centre de les decisions polítiques en l’àmbit econòmic i social


La 36a edició dels Premis Pimes va distingir, el passat 27 de juny, les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya l’any 2022, tot coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides. En el marc d’una cerimònia al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), PIMEC va organitzar un sopar de caràcter solidari. 

Al llarg de l’acte, el president de PIMEC, Antoni Cañete, va dir que l’objectiu de la patronal durant el proper any serà fer del 27-J el dia de referència per totes aquelles “persones que aixequen la persiana cada dia, que saben el que és arriscar el patrimoni per generar llocs de treball, i que lideren les seves empreses a través de la força del seu exemple”.

En relació amb el fet que el Consell de la UE ha adoptat la recomanació de la Comissió Europea sobre el reforç del diàleg social a la UE, va aprofitar l’ocasió per dirigir-se al futur president del Govern espanyol davant els comicis del 23-J: “Incorpori les mipimes amb una veu pròpia i doni compliment als criteris de representativitat perquè el diàleg social estatal sigui objectiu, proporcional i transparent”.

Va estar present a l’acte el president de la Fundació PIMEC, Josep González. Entre les autoritats assistents, Jaume Collboni, alcalde de Barcelona; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet; i el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares.

Premis i Reconeixements de la 36a edició

Van ser reconeguts el Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona; Càtedra BSM-UPF, Escenaris de Futur del Retail; Natulim; El Rosal; Karina Hidalgo Luka’s Bakery i Wilfredo Lovera.

Van ser premiats Arico Forest; Alemany 1879; Bioidenti-Cell; COHITECH; Toni Pons.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank