Us volem informar sobre una campanya de micromecenatge per recaptar fons per a l’edició d'un àlbum il·lustrat en suport de malalts amb càncer.

Aquest projecte solidari va néixer a partir d'un poema que la MontserRat Cebrián escrigué quan la seva mare s’estava recuperant d’un càncer, i que relata la seva vivència i com superar-la. A partir dels versos, la Yvonne Fuster va realitzar unes il·lustracions i això va esdevenir una exposició itinerant per diversos pobles i ciutats catalanes.

Les autores ara volen anar una més enllà i convertir el material gràfic d'aquesta exposició en un àlbum il·lustrat. Les primeres pàgines contindran el missatge de les il·lustracions i text de les exposicions. Al final del llibre hi haurà el nom de totes aquelles persones que hagin col·laborat en el projecte.

Pel preu del llibre (20 euros), la persona que el pagarà n'estarà adquirint dos: Un que rebrà a casa i un altre que serà repartit a centres hospitalaris de Catalunya amb unitat d'oncologia. Aquí els utilitzaran com a material de treball per induir el positivisme a aquelles persones que ho necessitin.

L’objectiu és que siguin molts els llibres que arribin als centres, junt amb el missatge d'ànims i esperança de tots els que faran possible aquest projecte. Tal com explica a FEFAC la MontserRat, serà molt positiu superar la recaptació fixada perquè, com més aportacions s’assoleixin, el llibre arribarà a més pacients.

Les aportacions es poden realitzar clicant sobre la següent imatge:

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank