Les votacions celebrades ahir entre els titulars de farmàcia de Barcelona, en les que el 92,21% dels votants es va pronunciar a favor d’una modificació del Concert i un 73,34% a favor d’un canvi d’entitat bancària, ens permeten posar en valor diferents aspectes.

D’una banda, la bona feina realitzada pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i les seves negociacions, que ens han permès assolir un acord satisfactori per a la gran majoria de titulars  tant en l`àmbit financer com pel que respecta a la modificació del Concert.

D’altra banda, la voluntat de CaixaBank d’arribar a un acord, el que mostra la seva aposta pel nostre col·lectiu i posa de manifest que resultem un sector atractiu i estable, malgrat la situació d’impagaments i la conjuntura econòmica.

Respecte la modificació proposada al text del Concert, suposa una mostra de la nostra voluntat d'acord i d’ajudar a trobar solucions als problemes o necessitats de l'Administració, pensant en l'avui però sense hipotecar allò en el que estem treballant per poder obrir noves àrees d'activitat per a les farmàcies comunitàries.

Per últim i més important, els resultats de les votacions indiquen una coherència i unitat del col·lectiu que ens donen força a l’hora de negociar o proposar qualsevol mesura que ens afecti i que desmenteixen el tòpic de que som un col·lectiu individualista i desunit. Evidentment, això està lluny de la realitat.

Per aquests motius, considero que aquestes votacions i els seus resultats han suposat un èxit per a tots nosaltres del que tots ens hem de sentir satisfets.

Antoni Torres, president dAFB

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank