El divendres 3 de juny es va presentar al Col·legi de Farmacèutics de Madrid el segon llibre de la sèrie “Todo lo que debe saber sobre Gestión de la farmacia”, dedicat al lideratge de persones.

El seu autor i editor, Joan Carles Serra, soci director de Market in red, amb més de 20 anys d’experiència en el màrqueting farmacèutic, conferenciant, formador i articulista, ha compilat 22 articles redactats per diferents experts a través dels quals es fa un repàs als diversos aspectes de la direcció de l’equip de la farmàcia.

Segons explica Serra, “en aquesta obra trobareu les directrius, consells, exemples, habilitats… per aconseguir un equip d’alt rendiment motivat per poder afrontar amb èxit l’estratègica que es defineixi per a la farmàcia, amb el propòsit últim d’oferir la millor atenció farmacèutica possible”.

Les seves 350 pàgines s’organitzen en 5 parts:

  1. Preàmbul: consta de dos articles, un de l’expert en màrqueting farmacèutic Emilio Moraleda, titulat ‘La persona es el motor de cualquier organización’ i l’altre ‘Soy Farmacéutico però también empresario’, signat per Antoni Torres, titular de farmàcia i president de FEFAC.
  2. Organització i selecció de l’equip: Avantatges del treball conjunt, com ha de ser l’equip, com prescindir d’un col·laborador.
  3. Formació, retribució i avaluació de l’equip: Formació continuada, retribució que motiva, avaluació.
  4. Gestió de l’equip: Drets i deures dels col·laboradors, la nòmina, riscos laborals, indicadors clau.
  5. Capacitats directives: Com liderar, comunicació interna, el titular com a líder-coach, gestió del temps, la Programació Neurolingüística, gestió de l’estrès laboral i ‘7 ingredients per a una ment sana’.

Adjunt trobareu més informació sobre el llibre, que inclou el pròleg, signat pel president del COF de Madrid, Luis J. González, referències, l’índex i un breu currículum dels autors.

El llibre compta amb el suport institucional de Ferrer i es pot adquirir al web www.librosgestionfarmacia.com (enviament gratuït), així com a llibreries. El preu són 43 euros.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank