Com sabeu, les farmàcies de les províncies de Girona, Tarragona i Lleida, es regeixen pel II Conveni Col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia, del període 2015-2017, que es va començar a fer efectiu el passat mes d’octubre. Cal recordar que les farmàcies de Barcelona tenen un Conveni propi, tot i que la voluntat de les empresarials és convergir cap a un únic acord d’àmbit català.

Hem constatat que s’estan produint inspeccions de treball a farmàcies de la província de Girona, arran del fet d’haver entrat en vigor el II Conveni Interprovincial, les disposicions del qual per tant ja s’estan aplicant. 

En relació a aquestes visites d’Inspecció, us informem que tingueu especial cura a l’hora de disposar de la documentació sobre el pagament als treballadors de la "gratificació especial signatura conveni (GESC)” que contempla l’acord, que calia haver abonat abans de finalitzar l’any 2017 (segons la disposició transitòria segona, 5a condició del Conveni*).

* 5a Les empreses disposaran d'un termini màxim fins al 31 de desembre de 2017 per fer el pagament de la GESC, i podran abonar l'import que en cada cas correspongui bé mitjançant un únic pagament el dia 31 de desembre de 2017 o prorratejada cada mes a comptar des del mes següent al de la publicació d'aquest conveni en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i sempre amb el mateix límit temporal de pagament del 31.12.2017

Així mateix, un recordem que és obligatori disposar del registre horari dels vostres treballadors amb jornada parcial (mireu les notícies relacionades).

Notícies relacionades:

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank