Ja està disponible la revista de març de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC).

L’últim número de la Revista Fefac (Núm. 12 / març 2019) ja pot consultar-se online. Es tracta del primer número d’aquest any que comencem amb ganes e il·lusió, mirant al futur i amb l’agenda plena d’esdeveniments que volem compartir amb els nostres lectors.

La fita més important d’aquest any serà la celebració de l’aniversari de la Federació, quan es compleixen 30 anys de la constitució de la FEFAC, l’any 1989 i 40 de la celebració de la primera Junta Directiva de l’Associació de Farmàcies de Barcelona, l’any 1979. Així ho expliquem a l’editorial d’aquest número.

En el número de març de la Revista FEFAC entrevistem a Antoni Torres, president de l’empresarial. Torres explica els reptes que la farmàcia té per davant aquest any, fent balanç dels assumptes que han afectat el sector en els darrers anys, com els impagaments.

També entrevistem a Josep Lluís Pinyana, president de l’Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona (AFET), una de les quatre empresarials que forma part de la junta de la FEFAC. Ara renova coma president, amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Projecte Unicom – FEFAC

El número de març de la Revista FEFAC explica la recent aliança de Fefac i Alliance Healthcare per millorar la gestió de la farmàcia, en el marc del projecte Unicom. Alliance és el primer i únic majorista actualment en implicar-se en el projecte Unicom.

Fefac a Infarma

Aquest número de la revista inclou dues pàgines on expliquem que Fefac estarà present a Infarma Barcelona 2019, concretament a l’estand G-19. No et perdis aquesta secció plena de sorpreses.

Frena el sol, frena el lupus

En la secció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la revista entrevistem a Matilde Ruiz, presidenta de l’Associació de Lupus de Cantàbria, on a finals de gener es va presentar la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank