Amb el curs online gratuït de FEFAC Formació, identificaràs les potencials amenaces digitals i aprendràs a controlar les teves dades al món online

La nostra activitat i comportament en entorns digitals estan exposats a riscos de privacitat, en moltes ocasions de manera inconscient, per desconeixement. Per tal d’identificar potencials amenaces i aprendre a controlar les dades, proposem als farmacèutics el curs online “Seguretat i Privacitat Tecnològiques”, disponible a la nova plataforma de FEFAC Formació. (Recorda que per accedir has de realitzar el registre previ).

Curs online gratuït sobre ‘Seguretat i privacitat tecnològiques’

L’objectiu global d’aquest curs és doble. D’una banda, es pretén mostrar i conscienciar sobre els riscos que suposa l’activitat i comportaments en entorns digitals, descobrint que ens exposem a molts d’ells de manera inconscient per desconeixement. D’altra banda, el curs es complementa amb una sèrie de claus per desenvolupar unes pautes i hàbits que proporcionen seguretat i privacitat en la navegació i compra online, així com en la gestió i cura de les dades emmagatzemades en dispositius i els que proporcionem en navegar. I tot, per fer-te sentir més segur en entorns digitals.

Accedeix a la formació

El curs ‘Seguretat i privacitat tecnològiques’ ja està disponible per a tots els farmacèutics, siguin o no socis de la FEFAC. Passos a seguir:

  1. Registre. Cal que us registreu en el següent enllaç: fefac.foxizecloud.com/registro
  2. Accés. Un cop registrats, podreu accedir a la plataforma a través del mail que us arribarà o a través del següent enllaç: FEFAC Formació
  3. Inscripció curs “Seguridad y Privacidad Tecnológicas”. Realitzar el procés de compra del curs. Recordeu que, per gaudir del curs gratuït, cal introduir el cupó següent quan es realitza el procés de compra: SEGURETATWEB

FEFAC Formació

Una de les missions de FEFAC és potenciar la formació del farmacèutic com a eix fonamental de la professió. La formació permet actualitzar els coneixements i millorar l’experiència per tal d’oferir un servei de qualitat al pacient, alhora que obtenim la màxima rendibilitat de la nostra farmàcia.

L’empresarial ofereix als associats la possibilitat de formar-se en diferents àmbits, assistint a conferències d’interès i realitzant cursos de formació per a titulars i auxiliars de farmàcia de manera gratuïta o a preus especials, gràcies als convenis i acords signats amb les diferents entitats amb les quals col·labora.

Els socis poden consultar l’oferta formativa a la plataforma Fefac Formació, on es publiquen tots els cursos (presencials i online). Recorda que per accedir cal haver realitzat el REGISTRE prèviament.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank