Els pacients amb lupus de l’Asociación Galega de Lupus ja poden adquirir fotoprotectors en el marc de la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus” a Pontevedra.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), a través de la Fundació Farmàcies de Catalunya, juntament amb el Col·legi de Farmacèutics de Pontevedra, té com a objectiu facilitar als malalts de lupus l’accés a fotoprotectors de qualitat de la marca ISDIN, gràcies a la renovació de l’acord de col·laboració entre FEFAC, COF Pontevedra, Alliance Healthcare i Cofano.

La FEFAC vol reconèixer la implicació d’ISDIN, que permet la continuïtat del projecte i la incorporació de nous fotoprotectos en el marc de la campanya; de les distribuïdores Alliance Healthcare i Cofano; i del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Pontevedra, per garantir que els pacients de lupus d’aquesta zona puguin adquirir els fotoprotectors a preu reduït renovant el conveni de col·laboració.

Per la voluntat d’ISDIN, Alliance Healthcare, Cofano i COF de Pontevedra de sumar en benefici dels pacients amb lupus, els atorguem una llum verda en la secció del Semàfor del Soci.

Notícies relacionades

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank