Us recordem que FEFAC i el Grupo Zeta han renovat l'acord de col·laboració, a través del qual els associats de l’empresarial es poden acollir a una oferta molt avantatjosa (de fins al 50% de descompte) per a la subscripció del diari EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

A continuació adjuntem les tarifes exclusives per als socis de FEFAC:

La subscripció inclou:

– Recepció diària de EL PERIÓDICO en la modalitat de vals o repartiment a domicili (sempre que existeixi estructura de repartiment a la localitat de l’entrega). Així, de dilluns a divendres podeu rebre el diari a l’adreça que preferiu, i els caps de setmana adquirir-lo a través dels vals corresponents. Així mateix, de cara a les vacances, es poden canviar els vals a qualsevol quiosc.

– Accés gratuït a l’edició digital e-Periódico (PC, smarthphones i tablets).

– Consulta de pdf’s i hemeroteca online.

Els que estigueu interessats en l’oferta, per tal de tramitar la subscripció, heu de posar-vos en contacte amb el Departament de Subscripcions de El Periódico de Catalunya (tel. 93 222 27 22 de 8 a 13 hores), i acreditar-vos com a socis de FEFAC (si no recordeu el número de soci, contacteu amb la Federació, a través del telèfon 93 323 24 22 o bé via email: fefac@fefac.cat)