Com gestionar desacords amb els membres de l’equip humà de la farmàcia i aprendre a negociar amb ells centrarà les sisenes Jornades de Gestió Empresarial de l’Oficina de Farmàcia, organitzades per AFB i Esade, amb la col·laboració de Ferrer, que tindran lloc els pròxims 17 i 18 d’octubre.

Conflictes provocats per calendaris, problemes organitzatius o diferències personals poden provocar una disminució de la motivació, absentisme o fins i tot sabotatge. El professor i psicòleg Joan Plans, especialista en temes de negociació i direcció de persones, explicarà com gestionar aquestes situacions, a través d’una política de recursos humans orientada a l’efectivitat del treball.

També pots apuntar al teu calendari les següents Jornades, que tindran lloc els pròxims 14 i 15 de novembre, doncs completaran el bloc destinat als recursos humans, centrant-se en l’organització d’equips i el lideratge.

Aquest cicle formatiu organitzat per AFB i Esade està format per 8 Jornades, desenvolupades des del passat mes d’abril i que tindran lloc fins al pròxim mes de desembre. El programa el trobaràs al web http://www.gestion-farmacias-esade.afb.cat/, on també et podràs inscriure i on trobaràs apunts de gestió que et poden interessar. També ens pots seguir al Twitter: GestFarma_AFB_ESADE

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank