Grans cadenes tenen implantades tècniques comercials molt efectives per aconseguir incrementar les vendes. Si vols saber com funcionen i com pots aplicar-les a la teva farmàcia, no et perdis la sessió del pròxim dissabte dia 14 de les Jornades de Gestió Empresarial d’Oficina de Farmàcia d’AFB i Esade, amb la col·laboració de Ferrer.

La classe, una de les que més interès desperta d’aquest cicle formatiu, consistirà en la visita a una gran superfície que us ensenyarà a idear noves promocions i campanyes, amb l’objectiu de generar tràfic a la farmàcia i potenciar les vendes creuades.

Abans d’aquesta primera sessió, el divendres dia 13, tindrà lloc la de màrqueting digital. El professor que la impartirà, Marc Cortés, ens explica quin serà el contingut d’aquesta classe i com cal concebre eines com Google, Facebook o Twitter: Les eines digitals s'han de concebre al servei del desenvolupament del negoci per no generar angoixa.

El programa d’aquestes 3es Jornades el trobaràs al web http://www.gestion-farmacias-esade.afb.cat/, on també et podràs inscriure i on trobaràs apunts de gestió que et poden interessar.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank